Boek, lezingen, workshops en website over belemmerende overtuigingen


Belemmerende overtuigingen vormen een complex onderwerp binnen de psychologie, dat ik graag op een heel heldere, aansprekende wijze wil uitleggen.

Boek

Boek belemmerende overtuigingenDit heb ik ten eerste gedaan in een boek: 'Belemmerende overtuigingen - Laat je remmingen los en ga leven in vrijheid!'. In dit boek maak je kennis met Nadine en Robert, die tegen van alles aan lopen in hun relatie en op het werk. Totdat het hen dermate frustreert dat ze iets aan zichzelf willen veranderen.

Ik leg je uit hoe ze ontdekken welke belemmerende overtuigingen ze hebben, waar ze vandaan komen en waarom ze hen belemmeren. En bovenal: hoe ze bereiken dat ze niet meer aan de leiband hoeven te lopen van hun overtuigingen en weer lekker in hun vel komen te zitten. Daar wordt hun relatie stukken leuker van en hun carrière succesvoller. Ook lees je hoe je op deze manier naar een hoger bewustzijn transformeert, wat je in staat stelt je zingeving te vinden en te volgen, meer naar je ziel te luisteren en meer in flow te komen. 

Directieleden, managers, professionals en anderen ondersteun ik hier al jaren bij in mijn coaching. We lossen belemmerende overtuigingen op met de zeer effectieve, veilige methode Voice Dialogue, die ik in het boek uitgebreid uitleg.

Je kunt het boek bestellen via de website www.belemmerendeovertuigingen.nl.

Lezingen en workshops

Over het onderwerp belemmerende overtuigingen spreek ik ook erg graag. Ik geef lezingen en workshops, ook op maat gemaakt, bijvoorbeeld over privé- of werkgerelateerde thema's zoals relaties en vriendschappen, omgaan met werkdruk, leidinggeven en omgaan met organisatieveranderingen.

Neem voor meer informatie direct contact met me op: bel 06-22 98 87 11 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Website

Website belemmerende overtuigingenOp mijn website  www.belemmerendeovertuigingen.nl kun je meer lezen. Ook vind je er het formulier om het boek te bestellen. En een vragenlijst waarmee je zelf een eerste onderzoek kunt doen naar de belemmerende overtuigingen die jou nu het meest in de weg zitten.